Groepsworkshop voor een dag

Ook is het voor een groep mogelijk om een dag of dagdeel een workshop te volgen in een van de oude schilderstechnieken. In een ongedwongen sfeer gaan we met elkaar aan het werk. Er zal duidelijk uitleg gegeven worden hoe de opdracht uitgevoerd kan worden. Daarnaast krijgt u informatie over het materiaal en zijn mogelijkheden. De te leren techniek kan worden aangebracht op een van te voren afgesproken object. Enkele voorbeelden hiervoor zijn: vergulden van ornament of lijst, letterzetten op plaat, beschilderen van een persoonlijke brievenbus of kastje, etc. Deze objecten kunnen door ons worden geleverd. De cursist krijgt het object als tastbare herinnering mee naar huis.

Ook kunnen wij voor uw groep naar uw wens een op maat gesneden programma organiseren.
Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een dagdeel oude schilderstechnieken te volgen met daarnaast een wandeling.

Het atelier is gevestigd in een oude Drents Saksische boerderij, dit is een mooi vertrekpunt om een wandeling te maken in het afwisselende landschap, langs de prachtige essen, bossen en beekdal die deze omgeving rijk is.

We werken samen met verschillende restaurants in de omgeving, hier kunnen we voor uw groep een high tea, lunch of diner naar uw wens reserveren.

Wilt u meer informatie, neem gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

sept.okt.nov.2012 089sept.okt.nov.2012 114sept.okt.nov.2012 123sept.okt.nov.2012 131vloer en fietstocht westerveld veenhuizen 03juni07 019

Copyright © 2011 - 2023 Appie Veenstra.