De schilder

Door een intensief leerproces heeft Appie zichzelf ontwikkeld van ambachtelijk schilder naar een bekwaam en bevlogen restauratie en –decoratieschilder.

Hij genoot zijn schildersvakopleiding gezel en ondernemersopleiding in Groningen. In België volgde hij de opleiding Hoger Instituut voor Decoraties Meylemans te Antwerpen. Waarbij hij zich certificeerde in allerlei restauratieve en decoratieve technieken. Daarnaast volgde hij allerlei specialistische cursussen bij het Amsterdams Restauratie Centrum.
Door deze verworven kennis, ontwikkelde vaardigheden en veelzijdigheid weet hij zijn klant te verrassen met tal van mogelijkheden, in zowel het traditionele schilderwerk voor binnen en buiten alsook restauratief- en/of decoratiefschilderwerk. Waar een andere schilder stopt, gaat hij door. Als restauratieschilder heeft hij veel respect voor het verleden en houdt op een ambachtelijke wijze rekenschap met het behoud voor het heden.

Na nauw overleg met u, weet hij door middel van kwast, penseel en verf uw monument, woonhuis of het object zijn karakter te geven waar dat nodig is.
De mogelijkheden die hij biedt zijn onbegrensd voor zowel het oude monumentale als het hedendaagse wonen.

Mocht u geïnteresseerd zijn geworden neem dan gerust contact met ons op voor advies en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Copyright © 2011 - 2023 Appie Veenstra.